arrow_drop_up

Over ons

Van de Schootbrugge Belastingadvies is opgericht vanuit de behoefte om bedrijven, stichtingen en verenigingen fiscaal te ondersteunen binnen een langdurige relatie.

‘Ik denk mee vanuit de wensen en behoeften van de onderneming en investeer graag in een lange termijnrelatie, zodat de ondernemer met een gerust hart zijn fiscale en administratieve zaken over kan laten.’

- Albert van de Schootbrugge

Hoe? We zijn betrokken, bekwaam en benaderbaar.

Betrokken betekent dat we investeren in de relatie met u en uw organisatie. We maken graag de tijd om - onder het genot van een kop koffie - kennis te maken en bij te praten. Onze betrokkenbeid bij uw bedrijf, stelt ons beter in staat om gezamenlijk de juiste keuzes te maken.

We zijn bekwaam in ons vakgebied. Albert van de Schootbrugge MSc RB: “Voor mijn vestiging als zelfstandig belastingadviseur heb ik ruim 13 jaar als belastingadviseur gewerkt bij een landelijke accountants- en belastingadviesorganisatie. Hierdoor heb ik een ruime ervaring opgedaan met allerlei fiscale thema’s bij uiteenlopende organisaties, zowel in de mkb- als in de non-profit sector.”

We zijn thuis in de regelgeving, de mogelijkheden en de juiste kanalen voor overleg met de Belastingdienst. Van de Schootbrugge is ingeschreven als lid van het Register Belastingadviseurs, dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb.

Benaderbaar betekent dat u altijd kunt bellen met een vraag of idee. We zijn graag uw fiscale sparringpartner en laten dit merken in advies, maar ook door (soms ongevraagde) tips te geven.